Bakan Işık Batman'da fabrika açtı

Bölge gezisi kapsamında Batman'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Organize Sanayi Bölgesi'nde Çiçek Tekstil Fabrikası'nın açılışını gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Işık Batman'da fabrika açtı

Bölge gezisi kapsamında Batman'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Organize Sanayi Bölgesi'nde Çiçek Tekstil Fabrikası'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Batman Valisi Yılmaz Arslan, AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Belediye başkan adayı Emin Ekmen, İl Başkanı Murat Güneştekin ve partililer katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuşan Bakan Işık, çözüm sürecine sahip çıkılmasını istedi. Bakan Işık, "Bakınız sizden üç tane talebim var. Bunlardan bir tanesi bu çözüm sürecine sahip çıkmanız. Çözüm sürecinin bölgemize getirdiği heyecanı olumlu havayı en çok sizler biliyorsunuz. Eğer bu süreci kalıcı bir bahara dönüştürürsek inanıyorum ki bu bölge Türkiye'nin en hızlı gelişen bölgesi olacak. Daha önce göç veren Batman, verdiği göçü geri alacak." dedi.

Son dönemde gelişen olayların da çözüm sürecini baltalamaya yönelik olduğunu söyleyen Bakan Işık, şunları dile getirdi: "Son dönemde gelişen olayları görüyorsunuz. Son dönemde hükümete yönelik, Başbakanımıza yönelik, sözde yolsuzluklar adı altında yapılan operasyonları görüyorsunuz. Bu operasyonların birinci hedefi çözüm sürecinin baltalanmasıdır. Eğer bu ülkede çözüm süreci baltalanırsa Türkiye'nin yürüyüşü engellenebilir diye düşünenler var."

Açılışın ardından Batman valiliğini ziyaret eden Bakan Işık, OSB Müteşebbis Heyeti Sanayici ve İşadamları ile Kristal Park'ta toplantı yaptı. Bakan Işık, daha sonra AK Parti seçim lokalini ziyaret ederek, partililerle görüştü.
CİHAN

Yorumlar