Aydın'da Mevlana anıldı

Aydın Konyalılar Yardımlaşma ve Yardımlaşma Derneği, Hz. Mevlana´nın 740. vuslat yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Aydın'da Mevlana anıldı

Aydın Konyalılar Yardımlaşma ve Yardımlaşma Derneği, Hz. Mevlana´nın 740. vuslat yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'ndaki programda, Ahmet Özhan sahne aldı. Ayrıca Konya Mevlana Kültür Derneği´nden gelen 15 kişilik semazen grubu gösteri yaptı.

Aydın Konyalılar Yardımlaşma ve Yardımlaşma Derneği Kazım Emre, yaptığı açıklamada, “Bu yıl Hz. Mevlana´nın 740. vuslat yıldönümüyle ilgili düzenlemiş olduğumuz bu etkinliğimizi, Konya'dan 15 kişilik bir semazen grubu ile tasavvuf müziğinin duayenlerinden Ahmet Özhan´ın katılımıyla düzenlemiş bulunuyoruz. Gönüller şâd olsun diyerek de bu etkinliğimize bütün Aydınlıları davet ettik. Programımıza katılanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Programa AK Parti Milletvekili Semiha Öyüş, MHP Milletvekili Ali Uzunırmak, Aydın Vali Yardımcısı Halik Canavar, Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, MHP Efeler Belediye başkan adayı Recep Taner, Konyalılar ve diğer davetliler katıldı. CİHAN

Yorumlar