Artuklu Üniversitesi 560 sporcu ile temsil ediliyor

Üniversite bünyesinde eğitim gören öğrencilerin sportif aktivitelere ilgilerinin arttırılması ve sosyal yaşam alanlarının genişletilip iyileştirilmesi hedefiyle Mardin Artuklu Üniversitesi’nin son zamanlarda spor altyapısına yaptığı yatırım ve destekler.

Google Haberlere Abone ol
Artuklu Üniversitesi 560 sporcu ile temsil ediliyor

Üniversite bünyesinde eğitim gören öğrencilerin sportif aktivitelere ilgilerinin arttırılması ve sosyal yaşam alanlarının genişletilip iyileştirilmesi hedefiyle Mardin Artuklu Üniversitesi’nin son zamanlarda spor altyapısına yaptığı yatırım ve destekler meyvelerini vermeye başladı.

    Yerleşkesinde; futbol, basketbol ve voleybolun yanı sıra tenis ve halı sahalarını barındıran Mardin Artuklu Üniversitesinin Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından çeşitli dallarda lisansları verilmiş 560 sporcusunun bulunduğu bildirildi.
    Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi (SKS) Başkanı Abdullah Aykal, “Üniversitenin spor altyapısının geliştirilmesi için hayata geçirilen doğru strateji ve eylemlerin doğal bir sonucu olarak pek çok sportif faaliyetin memnuniyet verici başarılarla taçlanması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir.” dedi.

    Artuklu Üniversitesi'ni voleybol, futbol, basketbol, atıcılık, satranç, halk oyunları gibi farklı spor dallarında tam anlamıyla temsil edecek takımları oluşturduklarını kaydeden Abdullah Aykal, üniversitenin bu yıl ilk defa erkek ve bayanlarda foot salle takımlarını oluşturduklarına işaret ederek, “Öğrencilerimiz birçok ulusal ve uluslararası spor faaliyetlerinde üniversitemizi ve şehrimizi başarıyla temsil ederek birçok madalya ve kupayı övünçle taşımışlardır.” dedi.
CİHAN

Yorumlar