Arkadaşıyla Tyükselişırken Koluna Kezzap Döküldü

Gaziantep'te arkadaşıyla tyükselişan Leyla Y. isimli kadının iki koluna da kezzap döküldü. Genç kadın, polisteki ifadesinde kezzabı yanlışlıkla kendisinin döktüğünü söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Arkadaşıyla Tyükselişırken Koluna Kezzap Döküldü

Gaziantep'te 37 yaşındaki Leyla Y., arkadaşı M.E. ile tyükselişması esnasında kollarına kezzap dökülmesiyle yaralandı. Hastanede tedavisine başlanan hanım kezzabı yanlışlıkla kendisinin döktüğünü söylerken, polis kaçan M.E.'yi edinebilmek için meslek başlattı.

TARTIŞMA KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Olay, dün gece geç saatlerde Serinevler Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonu yakınında meydana geldi. Leyla Y. telefonla konuştuktan sonra buluştuğu M.E. ile tyükselişmaya başladı. Kısa zamanda büyüyen tyükselişma peşinden iki koluna kezzap dökülen Leyla Y. yaralanırken, M.E. kaçtı.

ÇIĞLIKLARINI DUYANLAR AMBULANSI ARADI

Yaralı kadın, çığlıklarını duyanların çağırdığı ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste yapılan ilk müdahale sonrası Yanık Ünitesi'ne götürülen ve tedavisi devam eden Leyla Y. polislere verdiği ifadede, arkadaşıyla tyükselişırken kezzabı kendi kendisine döktüğünü söyledi.

Polis, kaçan M.E.'nin bulunmasına yönelik çalışmayı sürdürüyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar