Alevlerden atlayarak kurtuldu

Fatih’te çıkan yangında alevler içinde kalan bir işçi, ikinci kattan atlayarak canını zor kurtardı.

Google Haberlere Abone ol
Alevlerden atlayarak kurtuldu

Fatih’te çıkan yangında alevler içinde kalan bir işçi, ikinci kattan atlayarak canını zor kurtardı. Market brandasının üstüne düşen işçi ambulansla hastaneye kaldırdı. Yangın anı cep telefonuyla da kaydedildi.

Fatih Malta Çarşısı 35 numarada yangın çıktı. Altında market olan 3 katlı binanın 2 katı bir anda alevler içinde kaldı. İçeride üstünü değiştiren bir inşaat işçisi alevlerden kaçmak için pencereye çıktı. Bu arada sokaktaki vatandaşlar işçiye ‘atla atla’ diye bağırmaya başladı. Alevler içinde kalan Fevzi Zeydin isimli işçi brandanın üstüne atlayarak yere düştü. Olay yerine gelen ambulansa alınan işçi, hastaneye kaldırıldı.

Yanan dairede kalan ve yangını gören işçi Ercan Eren, “Yukarıdan aşağıya indim. Baktım koltuğun üstünde bir şey yanıyor. Arkadaşlara haber verdim. Yangın var aşağıya inin dedim. Arkadaşın biri tıraş oluyordu. İnmedi aşağıya. Sonra bir baktım kendini 2. Kattan aşağıya attı.” diye konuştu.
Yangın çıkan daire kül olurken, altta bulunan market de zarar gördü.

Öte yandan 2. kattan aşağıya atlayan işçinin atlama anı cep telefonu ile kaydedildi. Görüntüde; bina alev alev yanıyor. Yangında mahsur kalan işçi kendini alevlerin içinde aşağı atıyor. Brandanın üstüne düşerek tutunan işçi, vatandaşların yardımıyla alınarak götürülüyor.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
CİHAN

Yorumlar