AK Partili vekilden yeni valiye: Gidenin yerini doldurmak lazım

Kars'ta son valiler kararnamesiyle merkeze çekilen, projeciliği ve kişiliğiyle her kesimin takdirini kazanan Vali Eyüp Tepe'nin yerine atanan Günay Özdemir'e AK Partili vekiller Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu....

Google Haberlere Abone ol
AK Partili vekilden yeni valiye: Gidenin yerini doldurmak lazım

Kars'ta son valiler kararnamesiyle merkeze çekilen, projeciliği ve kişiliğiyle her kesimin takdirini kazanan Vali Eyüp Tepe'nin yerine atanan Günay Özdemir'e AK Partili vekiller Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan milletvekili Yunus Kılıç, "Düstur şudur, öğle gördük ve öğle duyduk, gelene yer açmak ve gidenin de yerini doldurmak lazım. Sağolsun bir önceki Valimiz Eyüp bey bizimle çok uyumlu bir çalışma sağladı ve bundan şehrimiz faydalandı. Güler yüzlüydü ve neşeliydi. Allah bundan sonraki hayatında huzur versin inşallah." dedi.

Milletvekili Arslan ise 2 yıla yakın ahenkli bir çalışma yürüttükleri Eyüp Tepe ile bulundukları konumlara uygun olarak bir birlerini destekleyerek hizmet ettiklerini söyledi. Arslan, "O yüzden Eyüp valimize bu vesileyle teşekkür ederim. Tabi yeni Valimiz Kars'a hoş geldi. Bugün resmi anlamda 'hayırlı olsun' demeye geldik. İnşallah Kars ve memleket için hayırlı olur. Biz aldığımız sorumluluk çerçevesinde valim ise valilik makamının gereği çerçevesinde inşallah Kars'a hayırlı hizmetler ederiz." diye konuştu.

Ziyarette Vali Özdemir ise bir önceki valilerin görevlerini hakkıyla yerine getirdiklerini ifade etti. Özdemir, "Biz o projeleri yapılan işleri sonuçlandıracağız ve onların üzerine günün şartlarına uygun bir şekilde halkımızla, siyasilerle beraber yine Ankara'da işbirliği içerisinde Kars'ta işbirliği içerisinde bu işleri hep beraber yapacağız." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar