Ahmet Coşkun: Aile şirketiyiz, kurumsal hedeflere odaklanarak büyüdük

Konya’nın Akşehir ilçesinde faaliyet gösteren Akşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği (AKSİAD)’ın düzenlediği ‘Tecrübe Konuşuyor’ programının konuğu SÜVARİ Giyim Yönetim Kurulu Başkanı ve TUSKON Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkun...

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Coşkun: Aile şirketiyiz, kurumsal hedeflere odaklanarak büyüdük

Konya’nın Akşehir ilçesinde faaliyet gösteren Akşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği (AKSİAD)’ın düzenlediği ‘Tecrübe Konuşuyor’ programının konuğu SÜVARİ Giyim Yönetim Kurulu Başkanı ve TUSKON Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkun oldu. Coşkun, "SÜVARİ’nin kurumsal hedeflere odaklanarak büyüdü" dedi.

Anadolu’da bir aile şirketi olarak doğan ve şu an yurt içi ve yurt dışında 131 mağazaya ulaşan SÜVARİ’nin kurumsal hedeflere odaklanarak büyüdüğünü, aile şirketi olmalarının kurumsallaşmayı engellemediğini ve şirketlerini daha ileri noktalara taşıyabilmek için bütün büyük firmalar gibi bir şirket anayasası oluşturmak için çalıştıklarını kaydetti.

Tüm firmaların ileriye dönük hedeflerini belirlemeleri gerekliliğinden bahseden Coşkun,hedefe odaklanmayanların başarılı olamayacaklarını, hedefsiz büyümenin sağlıklı bir büyüme olmayacağını anlatarak SÜVARİ’nin 2023 hedefinin de 650’si yurt dışı olmak üzere 1000 mağaza olduğunu aktardı.

Programa katılan işadamlarına mutlaka yurtdışı geziler yaparak, çalıştıkları sektörlerin yurt dışındaki işleyişleri konusunda bilgi sahibi olmaları tavsiyesinde bulunan Coşkun; her fırsatta iki üç kişi birleşin yurt dışına çıkın bu zor olursa, TUSKON’un düzenlediği programlara katılarak yurt dışı gelişmelerini ve oradaki fırsatları sürekli takip edin tavsiyesinde bulundu.

Programın ardından Ahmet Coşkun’a Akşehir hatırası olarak ters çalışan saat hediye edildi. CİHAN

Yorumlar