Acılı baba: Canımızı ortaya koyarak çocuğumuzu istiyoruz

Terör örgütü PKK tarafından çocuğunun kaçırıldığını iddia eden Cizreli acılı baba Yusuf Binzet, canını ortaya koyma pahasına 17 yaşındaki çocuğu Serdar Binzet'i geri istediğini söyledi. Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Yusuf...

Google Haberlere Abone ol
Acılı baba: Canımızı ortaya koyarak çocuğumuzu istiyoruz

Terör örgütü PKK tarafından çocuğunun kaçırıldığını iddia eden Cizreli acılı baba Yusuf Binzet, canını ortaya koyma pahasına 17 yaşındaki çocuğu Serdar Binzet'i geri istediğini söyledi.

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Yusuf Binzet, “Benim çocuğum 15 gündür kayıptır. Biz takip ettik. Onunla beraber 4-5 kişinin daha dağa kaçırıldığını düşünüyoruz. Öyle zannediyoruz. Yani dağa kaçırmışlar. Şüphemiz budur. Ben buradan herkese sesleniyorum. Başbakan Erdoğan’a, Abdullah Öcalan’a sesleniyorum. Çocuğumuzu biz geri istiyoruz. Çocuğumuz gelmese biz sonuna kadar çocuğumuzu takip edeceğiz. Biz canımızı ortaya bırakıyoruz. Biz çocuğumuzu geri istiyoruz. Benim çocuğum 17 yaşındadır. Okula gidiyordu. Burada ÇPL lisesine gidiyordu” dedi.

Çocuğunun internet cafelere gitmemesi için ona bilgisayar alıp eve internet bağladığını söyleyen Yusuf Binzet, “Ben dedim çocuğum bu mahallelerde bulunan internetlere gitmesin. Çevrede kötü işler yapanlar var. Onları katılmasın diye ben ona bilgisayar aldım, eve de internet bağladım. Ben dedim oğlum gel evinde de internet var otur burada derslerine bak, ödevlerini yap. Ben onun için ona bilgisayar aldım. Ben de Diyarbakır’da eylem yapan ailelere katılmak istiyorum. Biz oraya da gidiyoruz. Diyarbakır’a oğlumun ismini ve fotoğrafını vereceğim. Ben Diyarbakır’a gideceğim ve o ailelere katılacağım. Çocuğumuzu biz geri istiyoruz. Biz böyle düşünüyoruz. 17 yaşındaki bir çocuğun ne beyni ve aklı var. Hiçbir şeyi yok. Yani öyle yeteri aklı ve dengesi de yok. Bazı insanlar böyle bu çocuklara takılıyor. Bu çocukların beynini yıkıyor. Başka bir çeşitte onlara gösteriyor. Sonra başka bir yola gönderiyor” diye konuştu.

Çocuğu gelir diye her gün gözlerinin kapıda olduğunu ifade eden Yusuf Binzet, “Vicdan sahibi herkese ve bütün siyasi partilere sesleniyorum. Biz bu çocuğu geri istiyoruz. Çünkü çocuğumuz gittiğinden beri bizim ailemizin hiç huzuru yok. Anası çok mağdur durumdadır. Biz her zaman böyle kapıya bakıyoruz. Bugün gelir, yarın gelir, bu hafta gelir diye gözümüz hep yollarda kalıyor. Biz devamlı haberleri izliyoruz. Çocuğumuzu istiyoruz, çocuğumuzu geri verin” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar