AYESOB Başkanı Çetindoğan, Aydın’ı İtalya’da temsil eden kuaförü ağırladı

Aydın Berberler Odası üyesi ‘Kuaför Ümit’in işletmeciliğini yapan Ümit Efe, İtalya’nın Sorrento kentinde düzenlenen saç bakım ürünlerinin lansmanında Aydın’ı temsil etti.Ümit Efe, İtalya dönüşü aynı zamanda Berberler Odası...

Google Haberlere Abone ol
AYESOB Başkanı Çetindoğan, Aydın’ı İtalya’da temsil eden kuaförü ağırladı

Aydın Berberler Odası üyesi ‘Kuaför Ümit’in işletmeciliğini yapan Ümit Efe, İtalya’nın Sorrento kentinde düzenlenen saç bakım ürünlerinin lansmanında Aydın’ı temsil etti.

Ümit Efe, İtalya dönüşü aynı zamanda Berberler Odası Başkanlığını yapan Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan’ı makamında ziyaret etti.

Sektörün önde gelen isimleri ile bir araya gelme fırsatı bulduğunu dile getiren Ümit Efe, “Böyle bir organizenin bir parçası olmaktan onur ve gurur duyduğunu dile getirdi. Dünyaca ünlü birçok isimin de yer aldığı lansmanda en son trendleri yakında görme fırsatım oldu” dedi.

Aydın Berberler Odası ve AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan ise, kendisine ziyarete gelen Ümit Efe’yi tebrik ederek kendisi ile gurur duyduğunu belirtti. Diğer meslektaş arkadaşlara da örnek olduğu için kendisine teşekkür eden Çetindoğan, “Başarılı çalışmalara imza atan arkadaşlarımızı duyunca gururlanıyoruz, Dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen böylesi büyük organizasyonlara daha çok üyemizin katılmasını dilerim. Ülkemizin ve Aydın ilimizin ismini duyurma fırsatı buluruz. Aydın Berberler Odası ve AYESOB Başkanlığı olarak maddi manevi her konuda üyelerimizin her zaman yanındayız. Ümit kardeşimizi başarılı çalışmalarından dolayı tekrar tebrik ediyorum. Yolu daima açık olsun” diye konuştu.

Yorumlar