Vali Toprak ve Korgeneral Çetin'den Hakkari'de esnaf ziyareti

- Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Çetin: - "İlk kez Hakkari'ye geliyorum. Biz sizlerin hizmetkarıyız. Milletimizin emrindeyiz"

Google Haberlere Abone ol
Vali Toprak ve Korgeneral Çetin'den Hakkari'de esnaf ziyareti

HAKKARİ (AA) - Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ile Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin kent merkezindeki esnafı ziyaret etti.

Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'a makamında ziyarette bulundu.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından Vali Toprak, Korgeneral Çetin, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Hakkari il Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, kent merkezindeki esnafla bir araya geldi. Esnafla bir süre sohbet eden Vali Toprak ve Çetin daha sonra bir çay salonunda vatandaşlarla çay içti.

Vali Toprak, "Darbe gecesi neyin ne olduğu belli olmadığı zaman, komutanımız Jandarma Genel Komutanlığında Harekat Daire Başkanıydı. İlk açıklamayı yapan komutanımızdır. Böyle bir komutanımız olduğu için Allah kendisinden razı olsun" dedi.

Vali̇ Toprak'ın sözleri̇ üzeri̇ne vatandaşlar komutanı alkışladı.

Korgeneral Çetin ise ilk kez Hakkari'ye geldiğini belirterek, "Biz sizlerin hizmetkarıyız. Milletimizin emrindeyiz. Siz olmasanız bizim burada ne işimiz olur ki" diye konuştu.

Yorumlar