Terör örgütü DAEŞ hedefleri vuruldu

- Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu belirlenen terör örgütü DAEŞ'e ait 6 hedef, dün Fırtına obüsü atışları ve koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarıyla düzenlenen hava harekatı sonucu imha edildi - İlk belirlemelere göre 8 terörist etkisiz hale getirildi

Google Haberlere Abone ol
Terör örgütü DAEŞ hedefleri vuruldu

ANKARA (AA) - Suriye'nin kuzeyinden Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu belirlenen terör örgütü DAEŞ'e ait olduğu belirlenen 6 hedef, dün Fırtına obüsü, zırhlı muharebe aracı atışları ve koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarıyla düzenlenen hava harekatı sonucu vurularak imha edildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, dün Suriye'nin kuzeyinden Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu belirlenen terör örgütü DAEŞ'e ait Katyuşa roketleri ve havan mermilerinden oluşan 6 hedef, Fırtına obüsü ve zırhlı muharebe aracı atışları ile vuruldu.

Yapılan atışlar ve hava harekatı sonucunda ilk belirlemelere göre 8 terörist etkisiz hale getirildi. Bir silah monteli araç da imha edildi.

Zeytinlik bölgesindeki taarruzları devam eden muhalifler, Lazkiye Türkmen Dağı'ndaki Al Sarraf bölgesini ele geçirdi. Çatışmaların Akçabayır bölgesinde devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar