TEB'den taşıt kredisine yüzde 1,10 faiz oranı

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası, (TEB) yıl sonuna özel 0 km ve 2. el araçlar için yüzde 1,10'dan başlayan faiz oranları sunuyor. Banka'dan yapılan...

Google Haberlere Abone ol
TEB'den taşıt kredisine yüzde 1,10 faiz oranı

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası, (TEB) yıl sonuna özel 0 km ve 2. el araçlar için yüzde 1,10'dan başlayan faiz oranları sunuyor.

Banka'dan yapılan açıklamaya göre, kampanya ile TEB'den taşıt kredisi alan müşteriler cazip faiz oranlarının yanında ödemesini de 3 ay erteleyebilecek.

TEB, araç sahibi olmak isteyenler için sene sonuna özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, araç sahibi olmak isteyen müşterilerine yüzde 1,10 faiz oranıyla ilk taksitini şubat ayından itibaren ödeme imkanı sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, "Taşıt alımlarının arttığı bu dönemde 800'ü aşkın anlaşmalı taşıt bayimize ve müşterilerine kampanyamızdan faydalanma fırsatı sunuyoruz. Üstelik kampanyamız 0 km veya 2. el araç almak isteyen tüm müşterilerimiz için geçerli olacak. Müşterilerimiz 48 aya kadar tüm vadelerde yüzde 1,10 faiz oranından ve ilk taksitini 3 ay sonra ödeme fırsatından faydalanabilecekler." ifadelerini kullandı.

TEB

Yorumlar