TBMM Başkanı Kahraman İstanbul'da

- Kahraman: - (Vezneciler'deki terör saldırısı) Başımız sağ olsun millet olarak. Yaralılara da şifa diliyorum. Türkiyemizin gelişmesi devam edecek inşallah, bu tip hadiseler sona erecektir diye ümit ediyor ve inanıyorum."

Google Haberlere Abone ol
TBMM Başkanı Kahraman İstanbul'da

İSTANBUL (AA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul'daki terör olayına ilişkin, "Başımız sağ olsun millet olarak. Yaralılara da şifa diliyorum. Türkiyemizin gelişmesi devam edecek inşallah, bu tip hadiseler sona erecektir diye ümit ediyor ve inanıyorum." dedi.

Kahraman, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'ı Saraçhane'deki makamında ziyaret etti. İBB Zabıta Tören Mangası tarafından karşılanan Kahraman, daha sonra Topbaş ile İBB binasına girdi. İBB anı defterini imzalayan Kahraman, şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul Büyükşehir Belediyemizi ziyarete geldim. Sadece Türkiyemizde değil, dünyada da saygın bir değerli kardeşim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda Dünya Belediyeler Birliği Başkanı olan muhterem Dr. Kadir Topbaş'ı ziyaret etmek benim için mutluluktur. Değerli başkanımızı ve şahsında bütün çalışma arkadaşlarını üstün gayretleri ve başarılı faaliyetleri dolayısıyla kutluyor, nice hizmetler ve hayırlı huzurlu ömürler niyaz ediyorum."

- Vali Şahin'i ziyaret etti

Kahraman, daha sonra İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ziyaret etti. Valiliğe girişte tören mangasını selamlayan Kahraman'ı, Şahin ve Vali yardımcıları karşıladı. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Kahraman, Valilik çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Vali Şahin'e iade-i ziyarete geldiğini belirten Kahraman, Vezneciler'deki terör saldırısına ilişkin şunları kaydetti:

"Çok üzgünüz ve bu tür hadiselerin devam etmeyeceği inancı içindeyim. Rahmete kavuşanlara Cenab-ı Hak mağfiretler ihsan eylesin. Ailelerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun millet olarak. Yaralılara da şifa diliyorum. Türkiyemizin gelişmesi devam edecek inşallah, bu tip hadiseler sona erecektir diye ümit ediyorum ve inanıyorum."

Yorumlar