Sivas'ta hafif ticari araç devrildi: 5 yaralı

- Kazada yaralanan aynı aileden 2'si çocuk 5 kişi tedavi altına alındı - Yaralı kurtulan 10 yaşındaki çocuk, araçtaki 2 kedisinden birinin öldüğünü öğrenince gözyaşı döktü

Google Haberlere Abone ol
Sivas'ta hafif ticari araç devrildi: 5 yaralı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Adana'dan Erzurum'a giden Mehmet Salih Albayrak (46) idaresindeki 25 ES 011 hafif ticari araç, Durulmuş köyü yakınlarında devrildi.

Kazada, sürücü ile eşi Canan (52), çocukları Yağmur Sena (20), Muhammet Şafak (14) ve Reyhan Albayrak (10) yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Sivas'taki hastanelere kaldırıldı. Albayrak çiftinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Bu arada, hafif yaralanan 10 yaşındaki Reyhan Albayrak, araçtaki 2 yavru kedisinden birinin ölmesi üzerine gözyaşı döktü. Küçük kız, polislerin bulup getirdiği diğer kedisine kavuşunca sevindi. Reyhan Albayrak, hastaneye de kedisiyle gitti.

Kazayı gören ve yaralıları araçtan çıkaran tır şoförü İlhami Polat, yaptığı açıklamada, hafif ticari aracın önünde seyrettiğini söyledi.

Polat, "Sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek 4 takla attı. Kız çocuğu aracın tam altında kaldı. Diğer çocuklar camdan fırladı. Kadını koltuğun arasından sürücüyü ise aracın altından çıkardık. Önce aracın altından küçük çocuğu çıkardık. Daha sonra polis, jandarma ve 112 Acil Servis'i aradık." dedi.



Yorumlar