Polis uyuşturucu satıcılarına nefes aldırmıyor

- Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda 9 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 78 şüpheli gözaltına alındı - Operasyonlarda 5 kilogram eroin, 9 kilogram kokain, 11 kilogram esrar, 50 bin adet ecstasy, 15 bin adet captagon, 2 kilogram sentetik kannabinoid (bonzai) ile 9 tabanca ve 8 pompalı tüfek ele geçirildi

Google Haberlere Abone ol
Polis uyuşturucu satıcılarına nefes aldırmıyor

ANKARA (AA) - SERTAÇ BULUR - Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda 9 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 78 şüpheli gözaltına alındı.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 9 ilde operasyonlar düzenlendi.

Uyuşturucu dedektör köpeklerinin de kullanıldığı eş zamanlı operasyonlarda 78 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonlarda şüphelilerin ev, araç ve üst aramaları ile "zula" tabir ettikleri yerlerde 5 kilogram eroin, 9 kilogram kokain, 11 kilogram esrar, 50 bin adet ecstasy, 15 bin adet captagon, halk arasında "bonzai" olarak bilinen 2 kilogram sentetik kannabinoid ile 9 tabanca ve 8 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler, emniyette ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Emniyet yetkilileri, narkotik ekiplerinin "Sağlıklı gençlik güvenli gelecek" sloganıyla uyuşturucu ile mücadeleyi kararlı şekilde sürdürdüklerini kaydetti.


Yorumlar