Örgütsel dokümanları atıp kaçtılar

- Haklarında yakalama kararı bulunan üç Yargıtay üyesinin, FETÖ'ye ait bazı örgütsel dokümanlar ile kitap ve CD'leri kaldıkları lojmanın apartman boşluğuna atıp kaçtığı öğrenildi

Google Haberlere Abone ol
Örgütsel dokümanları atıp kaçtılar

ANKARA (AA) - Başkentte haklarında yakalama kararı bulunan üç Yargıtay üyesinin, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait bazı örgütsel dokümanlar ile kitap ve CD'leri kaldıkları lojmanın apartman boşluğuna atıp kaçtığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan üç Yargıtay üyesi, evlerindeki örgütsel dokümanlar ile terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'e ait bazı kitap ve CD'leri Birlik Mahallesi'nde kaldıkları lojmanın apartman boşluğuna attı.

Lojmandaki diğer yargı mensupları ve apartman görevlisi, çıkan seslerden şüphelenerek durumu polise bildirdi. Apartman boşluğuna inen görevli, örgüte ait dokümanlar ile kitap ve CD'leri buldu.

Olay, üç Yargıtay üyesini gözaltına almak üzere lojmana gelen emniyet mensuplarına da bildirildi. Örgütsel dokümanlar ile kitap ve CD'ler, olay yerinde yapılan savcılık incelemesinin ardından Emniyet'e götürüldü.

Kaçan üç Yargıtay üyesinin yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

Yorumlar