Organize suç örgütüne yönelik operasyon

- Bahçelievler'de bir iş yerinin silahlı kişilerce basılması ve 2 kişinin yaralanmasına ilişkin yapılan operasyonda, 6 kişi gözaltına alındı

Google Haberlere Abone ol
Organize suç örgütüne yönelik operasyon

İSTANBUL (AA) - Bahçelievler'de bir iş yerinin silahlı kişilerce basılması ve 2 kişinin yaralanmasına ilişkin organize suç örgütüne yönelik İstanbul ve Düzce'deki eş zamanlı operasyonda 6 şüpheli yakalandı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Mart'ta Bahçelievler'de bir iş yerinin silahlı kişilerce basılması ve 2 kişinin yaralanması olayıyla ilgili çalışma başlattı.

Olayı gerçekleştiren suç örgütüne yönelik İstanbul ve Düzce'de yapılan eş zamanlı operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 3 tabanca, 4 şarjör ve 42 mermi ele geçirildi.

"Şebeke lideri" olduğu değerlendirilen ve saldırıyı gerçekleştiren Burak S. ve firardaki 1 şüpheliyi arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Organize suç örgütünün, başkasına ait 3 milyon dolarlık alacağı zorla tahsil etmek için iş yerine gittiği ve korkutmak amaçlı iş yeri çalışanlarını vurduğu tespit edildi.

Yorumlar