OPET'in "Temiz Tuvalet Tırı" Antalya'da

ANTALYA (AA) - OPET'in 16 yıldır sürdürdüğü "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturulan "Temiz Tuvalet Tırları"nın yeni rotası Antalya oldu. OPET'ten...

Google Haberlere Abone ol
OPET'in "Temiz Tuvalet Tırı" Antalya'da

ANTALYA (AA) - OPET'in 16 yıldır sürdürdüğü "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturulan "Temiz Tuvalet Tırları"nın yeni rotası Antalya oldu.

OPET'ten yapılan açıklamaya göre, yaz aylarında karayollarında oluşan yoğunluk nedeniyle "Temiz Tuvalet Tırları" ile Türkiye turuna çıkıldı.

Tur kapsamında "Temiz Tuvalet Tırları" ekipleri Antalya'daki OPET istasyonlarını da ziyaret ederken, bu istasyonlardaki tuvaletleri hijyenik hale getirerek, malzeme tedariği yapacak. Tırda, OPET müşterilerine temizlik ve hijyen kurallarına yönelik bilgilendirici broşür ve temizlik kitleri de dağıtılacak.

OPET Temizlik Tırlarının, 19 Eylül tarihine kadar 27 şehirdeki 208 istasyonu ziyaret etmesi bekleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, projeyle 16 yılda 9 milyon kişiye hijyen eğitimi verdiklerini belirtti.

Tuvaletlerin ülkelerin medeniyet göstergesi olduğunu kaydeden Öztürk, "Temiz tuvalet kampanyasını OPET istasyonlarının yanı sıra 7,5 milyon kilometre yol katederek Türkiye'deki köy ve beldelerde halka, okullarda ise öğretmen ve öğrencilere ulaştırıyoruz. Sağlıklı bir gelecek için projemizi yaygınlaştırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar