Obeziteye karşı öğrencilere "atlama ipi" hediyesi

- Türkiye Kantinciler Federasyonu ve İstanbul Kantinciler Esnaf Odası, Bakırköy'deki bir ortaokulda "sağlıklı beslen hareketli yaşa" sloganıyla atlama ipi dağıttı

Google Haberlere Abone ol
Obeziteye karşı öğrencilere "atlama ipi" hediyesi

İSTANBUL (AA) - Türkiye Kantinciler Federasyonu ve İstanbul Kantinciler Esnaf Odası, Bakırköy'deki bir ortaokulda öğrencilere atlama ipi hediye etti.

Federasyonun yönetim kurulu başkanı Vahap Osmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yıllardan beri çocukların dengeli beslenmesi ve daha iyi hizmet alması için çalışmalarını devam ettirdiklerini belirtti.

Türkiye Kantinciler Federasyonu ve İstanbul Kantinciler Esnaf Odası tarafından Başbakanlığın "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" çerçevesinde, pilot olarak Bakırköy'deki Gazi Ortaokulu'nda "sağlıklı beslen, hareketli yaşa" sloganıyla atlama ipi dağıtıldığını kaydeden Osmanoğlu, "Çocuklarımız oynamıyor, zıplamıyor. Daha çok televizyon izleyerek ve bilgisayar başında zaman geçiriyor. Amacımız çocuklarımızın unuttuğu okul bahçesinde oynamalarını tekrar hatırlatmak ve hareketli yaşamın sağlıkları üzerindeki önemini bilinçlendirmektir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar