Migros, okul alışverişleri için hazır

İSTANBUL (AA) - Migros, okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiye reyonunu çeşitli ürünlerle doldurdu. Migros açıklamasına göre, Türkiye genelinde...

Google Haberlere Abone ol
Migros, okul alışverişleri için hazır

İSTANBUL (AA) - Migros, okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiye reyonunu çeşitli ürünlerle doldurdu.

Migros açıklamasına göre, Türkiye genelinde yaklaşık 18 milyon öğrencinin ders başı yapmaya hazırlandığı 19 Eylül öncesinde, öğrencilerin ihtiyaç duyacağı tüm kırtasiye ürünleri Migros, 5M Migros, MigrosJet, Macrocenter ve Sanal Market'te yerini aldı.

Okul ve beslenme çantalarından kalemlere, defterlerden boyama araç ve gereçlerine kadar bir öğrenim döneminde öğrencilerin ihtiyaç duyacağı her türlü ürün, Migros'ta öğrenci ve velilerin beğenisine sunuldu. Migros mağazalarındaki okul-kırtasiye reyonlarında, lisanslı ve markalı pek çok seçkin ürün de tüketicileri bekliyor.

1-28 Eylül tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migrosjet, Macrocenter mağazalarından veya Sanal Market'ten Money Bonus ile tek seferde 40 TL ve üzerinde kırtasiye alışverişi yapanlar, 15 TL tutarında indirimi anında kazanarak daha karlı alışveriş yapma fırsatı yakalayacak.

Kampanyanın geçerli olduğu ürünler arasında okul çantası, defter, dosyalama ürünleri, kaplama ve yapıştırma ürünleri, kırtasiye kağıtları, pano ve tahtalar, yazı yazma araç ve aksesuarları yer alıyor.

Migros, üretimden tüketime kadar uzanan Kalite ve Ürün Güvenliği Sistemi'nin tüm gereklerini çocukların yıl boyu kullanacakları kırtasiye ürünlerinde de yerine getiriyor. Okul dönemi çalışmalarına bir yıl öncesinden başlayan Migros, bu dönemde, satışa sunduğu tüm kırtasiye ürünlerini "Migros Kırtasiye Ürünleri Kalite Standartları" çerçevesinde Kalite Yönetim Departmanı Ürün Güvenliği Birimi'nin kontrolünden geçiriyor.

Bununla birlikte, uluslararası standartlar çerçevesinde pek çok test aşamasından geçen kırtasiye ürünlerinde; özellikle insan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratma riski taşıyan Fitalat, Alerjen ve Kanserojen Maddeler, Nikel, Azo Boyar maddeler, Ağır Metal gibi maddelerin testleri gerçekleştiriliyor. Etiketlerin yasal gerekliliklere uygunluğu kontrol ediliyor. Tedarikçi firmalardan ürünlere ait analiz raporları alınıyor. Tüm bu incelemelerin sonucunda Migros, sadece sağlıklı ürünleri raflarına taşıyor.

Yorumlar