Marmaris nüfusunun 7 katı misafiri ağırladı

-Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar: - "Nüfusunun yedi katı misafir ağırlayan Marmaris'te bütün kurumlar ve birimler üzerine düşeni yaptı"

Google Haberlere Abone ol
Marmaris nüfusunun 7 katı misafiri ağırladı

MUĞLA (AA) - Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Ramazan Bayramı süresince ilçenin nüfusunun yedi katı turisti ağırladığını bildirdi.

Acar, Marmaris Belediyesi toplantı salonunda, başkan yardımcıları, belediye birim amirleri ile düzenlediği basın toplantısında, bayram süresinde günlük yüz binlerce insana hizmetlerini aksatmadan verdiklerini belirtti.

"Nüfusunun yedi katı misafir ağırlayan Marmaris'te bütün kurumlar ve birimler üzerine düşeni yaptı." diyen Acar, özellikle temizlik ekiplerinin üzerine düşenin fazlasını yaptığını vurguladı.

Acar, Marmaris'in bayramdaki büyük sınavdan başarı ile çıktığına işaret ederek, hizmette aksama olmadığını, gelen misafirlere en iyi hizmeti sunduklarını ve ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Bayramda ilçenin ekonomik olarak nefes aldığına dikkati çeken Acar, "Yıllar içerisinde ilk kez olağanüstü bir bayram yaşadık. İnsanlarımız bayramı kendisini dışarıya atmak için bir fırsat bilmiş. İlçemizi tercih edenleri baş tacı etmeye çalıştık. Yapıcı bir belediyecilik anlayışını ortaya koyduk." diye konuştu.

Acar, günü birlik gelen misafirlerle beraber bayram süresince günlük 600 binin üzerinde insan ağırladıklarına değinerek, her gün ortalama 450 ton çöp toplandıklarını kaydetti.

Yorumlar