Manisa'daki özel öğrencilere askerlerden bisiklet

- Beden eğitimi öğretmeninin, engelli öğrencilerinin hareket kabiliyetini geliştirmek amacıyla bisiklet almak için sosyal medyadan yaptığı çağrıya Siirt'teki askeri birlikte görevli askerler, gönderdikleri 6 bisikletle destek verdi

Google Haberlere Abone ol
Manisa'daki özel öğrencilere askerlerden bisiklet

MANİSA (AA) - Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bedensel engelli öğrencilerinin hareket kabiliyetini geliştirmek amacıyla sosyal medyadan çağrıda bulunan beden eğitimi öğretmenine ilk destek, eşinin de aralarında olduğu Siirt'teki askerlerden geldi.

Öğretmen Şükran Bilginer Eğitim Uygulama Okulunda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Gülistan Çolak, engelli öğrencilerinin hareket kabiliyetlerinin geliştirilmesi için sosyal medya aracılığıyla destek istedi.

Çolak'ın çağrısına ilk destek, eşinin de görev yaptığı Siirt'teki askeri birlikten gönderilen 6 bisikletle geldi.

Okul Müdürü Nurullah Ceylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, söz konusu çağrıya Siirt'in Eruh ilçesinde görevli askerlerin duyarsız kalmayarak, örnek davranış sergilediğini söyledi.

Mehmetçiğin aralarında topladıkları parayla 6 bisiklet alarak kendilerine gönderdiğini belirten Ceylan, "Kahraman Mehmetçiğimiz doğuda teröristlerle aman vermeden çatışırken, batı için de bir fakındalık oluşturarak özel öğrencilerimize şefkat elini uzattı. Askerlerimizle bir kez daha gurur duyduk. Toplumumuzda her zaman farkındalık yaratmak için çalışıyoruz, bunun en güzel örneğini askerlerimiz gösterdi." ifadelerini kullandı.

Öğretmen Çolak da bu duyarlılık karşısında mutlu olduğunu ve gururlandırdığını anlattı.

Yorumlar