Kilis'e atılan roket mermileri

- Patlamamış mühimmatın imhası sırasında şehit olan polis memuru Murat Mimiroğlu, memleketi Giresun'da son yolculuğuna uğurlandı - Cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Canikli de katıldı

Google Haberlere Abone ol
Kilis'e atılan roket mermileri

GİRESUN (AA) - Kilis'e dün Suriye'den roket mermisi atılması sonrası patlamamış mühimmatın imhası sırasında şehit düşen polis memuru Murat Mimiroğlu'nun cenazesi, Giresun'da toprağa verildi.

Mimiroğlu'nun cenazesi, askeri uçakla getirildiği Ordu-Giresun Havaalanı'nda yakınları tarafından karşılandı. Aynı uçakta şehidin eşi Ayşegül ile kızı Defne de havaalanına indi.

Şehidin naaşı, konvoy eşliğinde Tirebolu ilçesine getirildi. Tirebolu Limanı'nda şehit için tören düzenlendi. Törene katılan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, baba Mustafa Mimiroğlu'nu teselli etti.

İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Demircili Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü.

Bu sırada gözyaşı döken şehidin eşi Ayşegül, annesi Fatma ve babası Mustafa Mimiroğlu'nu yakınları teselli etti.

Şehidin naaşı, daha sonra aile kabristanlığında defnedildi.

Cenaze törenine, Vali Hasan Karahan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, belediye başkanları, kaymakamlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Yorumlar