Hopi'nin üye sayısı 4 milyona ulaştı

- Hopi Genel Müdürü Erbay: - "Hopi, üyelerine 150 milyon paracık kazandırdı ve bu paracıkları 230 milyon lira değerinde kullandırdı. Hopi üzerinden geçen toplam alışveriş hacmi ise 2,6 milyar liraya ulaştı"

Google Haberlere Abone ol
Hopi'nin üye sayısı 4 milyona ulaştı

İSTANBUL (AA) - Boyner Grup'un Nisan 2015'te tüketiciyle buluşturduğu Hopi 4 milyon üyeye ulaşırken, bu rakamın 2017 sonuna kadar 5,5 milyona çıkması hedefleniyor.

Hopi'den yapılan açıklamaya göre, üye sayısı 4 milyona ulaşan Hopi, yeme içme alanında yapacağı iş birliğiyle hem üye sayısını artırmaya hem de kullanıcılarının günlük hayatında daha fazla yer edinmeye hazırlanıyor.

Yeni yıl itibarıyla Burger King, Popeyes, Sbarro, Arby's ve Usta Dönerci markalarını bünyesinde bulunduran TAB Gıda'yı üye marka ağına ekleyecek olan Hopi, 2017 sonuna kadar 120 marka ve 5,5 milyon üyeye ulaşmayı hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hopi Genel Müdürü Onur Erbay, bugüne kadar Hopi ile 10,3 milyon işlem gerçekleştirildiğini belirterek, "Hopi, üyelerine 150 milyon paracık kazandırdı ve bu paracıkları 230 milyon lira değerinde kullandırdı. Hopi üzerinden geçen toplam alışveriş hacmi ise 2,6 milyar liraya ulaştı." ifadelerini kullandı.

Hopi'nin üye marka ağının yanı sıra teknoloji anlamında da sürekli yenilendiğini vurgulayan Erbay, şunları kaydetti:

"Kullanıcılarımıza sunduğumuz alışveriş deneyimi bizim için çok önemli. Teknolojisi gereği sürekli akıllanan ve kullanıcısını tanıyan Hopi ile artık kazanılan Paracıklar da paylaşılabiliyor. 'Paracık Gönder' özelliği ile Hopililerin 300 Paracık'a kadar paracıklarını istedikleri zaman arkadaşlarına gönderebilmelerini sağladık. Hopi'yi hem üye markalar hem de teknoloji anlamında geliştirmeye devam ediyoruz. Yeni yıl itibarıyla da bünyesinde Burger King, Popeyes, Sbarro, Arby’s ve Usta Dönerci markalarını bulunduran TAB Gıda'yı üye markalarımız arasına ekleyeceğiz."


Yorumlar