Güvercin hırsızlığı güvenlik kamerasında

- Batman'da bir binanın bodrum katındaki kümesten 24 güvercinin çalınışı güvenlik kamerasına yansıdı - Bir ay içinde 3. kez güvercinleri çalınan Abdulsamet Gündüz: - "Ankara'dan getirttiğim özel kuşlardı. Hadi büyükleri götürdüler yavruları neden götürdüler?"

Google Haberlere Abone ol
Güvercin hırsızlığı güvenlik kamerasında

BATMAN (AA) - Batman'da kümesten 24 güvercinin çalınma anı binanın güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Çamlıtepe Mahallesi'ndeki bir binanın bodrum katındaki kümesine gelen Abdulsamet Gündüz, burada beslediği 24 güvercininin yerinde olmadığını fark etti.

Binanın güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen Gündüz, öğle saatlerinde gelen 3 kişinin, kümesin pencerelerindeki demir korkulukları levye ile kırdıktan sonra içeri girip kuşlarını çaldığını tespit etti, ardından durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından güvercinleri çaldıkları belirlenen 3 zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Gündüz, bir ayda üçüncü kez kümesinden güvercinlerinin çalındığını belirterek, "14 bin lira değerindeki 24 güvercinim çalındı. Ankara'dan getirttiğim özel kuşlardı. Hadi büyükleri götürdüler yavruları neden götürdüler?" dedi.


Yorumlar