Gaziosmanpaşa'da bıçaklı kavga

- İki grup arasında çıkan bıçaklı kavga sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı - Olayla ilgili başlatılan çalışma kapsamında 5 şüpheli gözaltına alındı

Google Haberlere Abone ol
Gaziosmanpaşa'da bıçaklı kavga

İSTANBUL (AA) - Gaziosmanpaşa'da bir kadına sözlü tacizde bulunulmasının ardından çıkan bıçaklı kavga sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, 22 Haziran'da Çukurçeşme Caddesi'nde G.F'nin (16) aynı mahalleden tanıdığı olan Anıl D'nin eşine sözlü tacizde bulunduğu iddia edildi. Bu olayın ardından iki grup kaymakamlık binası önünde toplanarak tartışmaya başladı.

Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu Hayrettin Perçem, Anıl D., Mertcan E. ve Ahmet Ç. yaralandı. Yaralılardan Perçem, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarına yansıyan olayla ilgili çalışma başlatarak Perçem'in ölümüne sebep olan bıçağı kullandığı değerlendirilen K. Ç.(19) ile G.F.(16), Y.K.(16), F. K.(19) ve İ. T'yi (18) gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Öte yandan iki grup arasındaki kavga güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerde şüphelilerin birbirine saldırdığı, olay yerindeki vatandaşların korku ve panik yaşadığı görülüyor.

Yorumlar