Firuzağa'daki 'müzik kavgası'nda iki kişi serbest

Beyoğlu Firuzağa'da müzik dükkanına düzenlenen saldırı nedeniyle gözaltına alınan iki kişi serbest bırakıldı

Google Haberlere Abone ol
Firuzağa'daki 'müzik kavgası'nda iki kişi serbest
Beyoğlu Firuzağa Mahallesi'nde bir plakçıya saldırıda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 2 şüpheli savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, Firuzağa'da bir plakçıda düzenlenen etkinlik sırasında saldırıda bulundukları gerekçesiyle dün gece gözaltına alındıktan sonra "yaralama", "darp", "konut dokunulmazlığı ihlali" suçlarından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen D.B. ve S.T'nin savcılıktaki ifadeleri tamamlandı.

Şüpheliler, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Firuzağa'da bir plakçıda düzenlenen etkinlik sırasında saldırıda bulundukları gerekçesiyle 3 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden biri serbest bırakılırken, 2'si adliyeye sevk edilmişti.

Sosyal medyadaki görüntülere yansıyan D.B'nin ve dışarda kavgaya karıştığı belirlenen S.T'nin emniyetteki ifadesinde,"Masalar ile insanlar mekanın dışındaydı ve yola taşmışlardı. İnsanların yoldan geçişi engelleniyordu. Aramızda sürtüşme oldu. Gruptan laf atmalar olunca, aramızda kavga çıktı" dediği öğrenildi.

Yorumlar