Engelliler için resim yaptılar

ANKARA (AA) - Beypazarı Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından engelli bireylere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen resim yarışması...

Google Haberlere Abone ol
Engelliler için resim yaptılar

ANKARA (AA) - Beypazarı Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından engelli bireylere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen resim yarışması sonuçlandı.

Beypazarı Rehberlik ve Araştırma Merkezinin, engelli bireylerin yaşadıkları problemleri ve engellilerin toplumsal varlığını duyurmak amacıyla, Ankara genelindeki ilk ve orta öğretim öğrencilerinin katılımına açık olarak düzenlediği resim yarışmasını kazananlar belli oldu.

Yarışmada dereceye girenler, düzenlenen törenle ödüllendirildi. Yarışma birincilerine dizüstü bilgisayar, ikincilerine tablet bilgisayar, üçüncülere ve mansiyon alan öğrencilere ise fotoğraf makinesi verildi.

Merkez Müdürü Hidayet Gül, 4 yıldır düzenledikleri yarışmayı bu yıl Ankara çapında gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Engelli bireylerin yaşadığı problemleri ve onlar için yapılabilecekleri tüm topluma duyurmayı hedefliyoruz." dedi.




Yorumlar