Emine Erdoğan'dan özel harekatçıların eşlerine iftar daveti

- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan: - "Vatan bir milletin evidir. Evimizi hep birlikte koruyacağız. Birlik ve beraberliğimizi yenecek hiçbir güç yoktur"

Google Haberlere Abone ol
Emine Erdoğan'dan özel harekatçıların eşlerine iftar daveti

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, özel harekatçıların eşlerine iftar verdi.

Cumhurbaşkanlığından edinilen bilgiye göre, Emine Erdoğan, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde terörle mücadelede etkin faaliyet gösteren özel harekat mensuplarının eşleriyle Cumhurbaşkanlığı Devlet Konukevi'nde düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Emine Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, milletin huzur ve selameti için canlarını ortaya koyan emniyet görevlilerini minnetle andıklarını belirterek, şehitlere rahmet diledi.

Büyük devletlerin sorunlarının da büyük olduğunu ifade eden Erdoğan, Türkiye'nin bölünmesini pusuda bekleyenlere karşı birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Terörle mücadele eden polis ve askerin en büyük moral kaynağının aileleri olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Vatan bir milletin evidir. Evimizi hep birlikte koruyacağız. Birlik ve beraberliğimizi yenecek hiçbir güç yoktur." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Türkiye'nin geleceğinin parlak olduğunu kaydetti.

Doğu illerinde görev yapan emniyet mensuplarının eşleri de Emine Erdoğan'ın manevi desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu, davetten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

İftara, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın eşi Gülseren Ala, bazı milletvekilleri ile Ankara il protokolünün eşleri de katıldı.

Yorumlar