Düzce'deki arazi anlaşmazlığı kavgası

- Kaynaşlı ilçesinde, 14 gün önce 2 kişinin ölümü ve 6 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan arazi kavgasında ağır yaralanan Türcan, hayatını kaybetti

Google Haberlere Abone ol
Düzce'deki arazi anlaşmazlığı kavgası

DÜZCE (AA) - Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde, 14 gün önce 2 kişinin ölümü ve 6 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan arazi kavgasında ağır yaralanan Hatice Türcan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Darıyeri Mengencik köyünün Hacı Mehmet Mahallesi'nde, 3 Ağustos günü fındık topladığı esnada arazi tartışması nedeniyle çıkan kavgada abisi ve yeğeni tarafından vurularak yaralanan ve kentteki özel bir hastaneye kaldırılan Hatice Türcan (49) hayatını kaybetti.

Türcan'ın cenazesi, yakınlarınca hastaneden alınarak köy mezarlığında defnedildi.

- Olay

Darıyeri Mengencik köyünün Hacı Mehmet Mahallesi'nde, Esma Ş. ile uzun yıllardır fındık bahçesindeki mahsulü toplama konusunda anlaşmazlık yaşadığı belirtilen oğlu Erol Ş. (52) ve torunu Erdinç Ş. arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Erol Ş'nin yanında getirdiği pompalı tüfekle bahçede fındık toplayan annesi Esma Ş. ve kız kardeşi Hanife Ş'yi vurarak öldürdüğü; diğer kız kardeşi Hatice Türcan ile yeğenleri Aykut Ş. (26), Türkan Ş, Yasemin T. (16) ve Yeliz Y'yi (34) yaralayarak oğlu Erdinç Ş. ile kaçtığı iddia edilmişti.

Cinayet zanlısı baba oğul, yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.


Yorumlar