Düğün töreninde sürpriz evlenme teklifi

- Kırklareli'de bir polis memuru, katıldığı düğün töreninde hazırladığı pankartla kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu

Google Haberlere Abone ol
Düğün töreninde sürpriz evlenme teklifi

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan Mahmut Sert, katıldığı bir düğün töreninde arkadaşlarının yardımı ile hazırladığı pankartla kız arkadaşı Esin Akın'a evlenme teklifinde bulundu.

Sert ve kız arkadaşı Akın, bir düğün salonunda arkadaşları Hakan ve Nesrin Ergül çiftinin düğün törenine katıldı. Çiftler dans ederken Sert’in arkadaşları tarafından meşale yakılarak konfeti patlatıldı.

Sert 'Benimle evlenir misin' yazılı pankartın açılmasının ardından kız arkadaşının parmağına yüzük taktı. Çifti, ilk olarak, Hakan ve Nesrin Ergül çiftçi tebrik etti. Düğün töreni evlilik teklifinin ardından devam etti.

Sert, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süredir görüştüğü kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifi hazırladığını söyledi.

Kız arkadaşını çok sevdiğini belirten Sert, terörle mücadele kapsamında geçici görevlendirmeyle bir süredir görev yaptığı Diyarbakır'dan Kırklareli'ne geldiğini kaydetti.

Akın da, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu vurgulayarak, erkek arkadaşına teşekkür etti.

Yorumlar