Demokrasi şehidi Kılınç için mevlit okutuldu

- FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit olan Emniyet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kılınç'ın oğlu polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç için Antalya'da mevlit okutuldu - Emniyet-Sen Genel Başkanı Kılınç: -"Çocuğum bu vatan, bu millet uğruna şehit olmuştur. Şehit olduğu günden bu zamana olduğu gibi bundan sonra da dik durmaya devam edeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Demokrasi şehidi Kılınç için mevlit okutuldu

ANTALYA (AA) - FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit olan polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç için mevlit okutuldu.

Şehidin Konyaaltı ilçesi Öğretmen Evleri Mahallesi'ndeki evinin önünde düzenlenen mevlite, aralarında polislerin de olduğu yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Mevlitte, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın ile bazı cami imamları Kur'an-ı Kerim ve ilahi okudu.

Şehit babası Emniyet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Zeki Kılınç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem emniyet teşkilatının bir mensubu hem de Türk halkının bir evladı olarak, devletin risk altında bulunduğu bir esnada canlarını, mallarını vermeleri gerektiği bilinciyle yetiştiklerini söyledi.

Hainlere karşı kendilerinin de boş durmadığına işaret eden Kılınç, şöyle devam etti:

"Çocuğum bu vatan, bu millet uğruna şehit olmuştur. Şehit olduğu günden bu zamana olduğu gibi bundan sonra da dik durmaya devam edeceğiz. Önemli olan ülkemizin birliği, dirliği, bu bayrağın ve sancağın yere düşmemesidir. Bu kale son bir kaledir. Bütün halkımız bilsin ki devletimiz her zaman için Muammed Oğuz'lar yetiştirmektedir. Muammed Oğuz'ların devamlı olarak yetiştiği için, ilelebet bu topraklar bizim olacaktır. Hainlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Bizler daha öncede ihtilaller görmüştük. Ancak FETÖ terör örgütünün, ihanet şebekesinin bu kadarını yapabileceğini tahmin etmemiştik."

Kılınç, oğlunun artık Antalya halkına emanet olduğunu vurgulayarak, "Bundan sonra Türkiye halkı ve Müslüman milleti, bu şehitlerin yüzü suyu hürmetine, devletine ve milletine daha da bağlı kalacaktır." ifadesini kullandı.

Yorumlar