Citroen'den haziran ayı kampanyası

İSTANBUL (AA) - Citroen, haziran ayına özel yüzde 0,89 oranındaki faiz kampanyasına ek olarak ayın son çeyreğinde geçerli "Avantaj Günleri" kampanyası...

Google Haberlere Abone ol
Citroen'den haziran ayı kampanyası

İSTANBUL (AA) - Citroen, haziran ayına özel yüzde 0,89 oranındaki faiz kampanyasına ek olarak ayın son çeyreğinde geçerli "Avantaj Günleri" kampanyası sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 18-28 Haziran tarihleri arasında tüm Citroen bayilerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, binek otomobillerde anahtar teslimde 3 bin 420 liraya, ticari modellerde ise 4 bin 70 liraya varan indirimli fiyatlar geçerli olacak.

Citroen ticari araçlar Berlingo Panelvan ve Berlingo Combi modellerinde 25 bin liraya 25 ay yüzde 0,89, Nemo Panelvan ve Nemo Combi modellerinde 20 bin liraya 20 ay yüzde 0,89, Citroen binek modeller C3, C4 Cactus ve C-Elysee ise 20 bin liraya 20 ay yüzde 0,89 faizli kredi kampanyası haziran ayı süresince devam edecek.

Citroen'in ticari ve binek araçlarının belirli modellerinde yüzde 0,89 faizli kredi kampanyasına ek olarak 18-28 Haziran tarihleri arasında yeni bir indirim fırsatı da sunulacak. Yazın Citroen sahibi olmak isteyenler kampanya kapsamında anahtar teslimlerde C3 modeli için 3 bin 420 lira, C4 Picasso ve C4 Cactus'ün tüm versiyonlarında, C-Elysee modelinin 1.6 HDi Exclusive versiyonunda 2 bin 570 liralık indirimden yararlanabilecek.

Citroen'in, ticari araç segmentindeki önde gelen modellerinden Nemo Combi'nin Vizyon versiyonu için anahtar teslimde 2 bin 35 lira indirim yapılırken, Berlingo Maxi Van versiyonu için anahtar teslimde 3 bin 70 lira, Berlingo Combi modelinin tüm versiyonları için ise yine anahtar teslimde 4 bin 70 lira indirim avantajı sağlanacak.

Yorumlar