Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Kayseri'de:

- "FETÖ'cülerin yaptığı himmet, bunların aldığı rüşvet. İkisinin birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. İş birlikleri de zaten ortaya çıktı"

Google Haberlere Abone ol
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Kayseri'de:

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "FETÖ'cülerin yaptığı himmet, bunların aldığı rüşvet. İkisinin birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Ne farkı var ki zaten. İş birlikleri de zaten ortaya çıktı." dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Kayseri'de, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Özhaseki, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Özhaseki, bazı belediyelere kayyum atanmasına ilişkin soru üzerine, kayyum atanması gündeme gelen belediyelerin büyük kısımının HDP'li olduğunu belirtti.

Bu belediyeler arasında daha önceden teröre yardım ettikleri gerekçesiyle görevden alınan belediye başkanlarının da bulunduğunu anımsatan Özhaseki, "Halen yardım etmeye devam edenler var. Bir kısmı da bütçelerinin büyük bir kısmını Kandil'e göndermeyi marifet sayıyorlar. Bunları bize itirafçılar söylüyor. Ama öldürülmekten korktuğu için açık açık söyleyemiyor. FETÖ'cülerin yaptığı himmet, bunların aldığı rüşvet. İkisinin birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Ne farkı var ki zaten. İş birlikleri de zaten ortaya çıktı." diye konuştu.

Özhaseki, daha sonra AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile ilçe belediye başkanları ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in katıldığı toplantı, basına kapalı gerçekleştirildi.

Yorumlar