Çekmeköy'deki cinayet

İSTANBUL (AA) - Çekmeköy'de ormanlık alanda cesedi bulunan Fatih Mehmet Kılıç'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada, savcılık firari bir şüpheli...

Google Haberlere Abone ol
Çekmeköy'deki cinayet

İSTANBUL (AA) - Çekmeköy'de ormanlık alanda cesedi bulunan Fatih Mehmet Kılıç'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada, savcılık firari bir şüpheli hakkında kırmızı bülten çıkarılması talebinde bulundu.

İnşaat işleriyle ilgilenen Fatih Mehmet Kılınç'ın cesedinin 17 Mayıs'ta Çekmeköy'de Ömerli Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında firari olan şüpheli S.Ö. hakkında savcılığın talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Şüphelinin yakalanamaması üzerine savcılık, Adalet Bakanlığı Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Müdürlüğü'ne yazı yazarak şüphelinin uluslararası düzeyde aranması için hakkında kırmızı bülten düzenlenmesini talep etti.

İnşaat işleriyle ilgilenen Fatih Mehmet Kılınç'ın ensesinde kurşun izi olan cesedi 17 Mayıs'ta Çekmeköy'de Ömerli Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bulunmuştu. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kılınç'ın son olarak Kadıköy'de bir alışveriş merkezinde buluştuğu M.Ü. (34), S.Ö. (32) ile aynı araca binerek Çekmeköy yönünde ilerlediklerini tespit etmişti.

Polis ekipleri, olay günü şüphelilerden M.Ü'yü gözaltına almış, Kılınç'ı tabancayla öldürdüğü iddia edilen şüpheli S.Ö'yü ise arama çalışması başlatmıştı.

Yorumlar