BBP Genel Başkanı Destici Gaziantep'te

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu’nu ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
BBP Genel Başkanı Destici Gaziantep'te

GAZİANTEP (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu’nu ziyaret etti.

GTO'dan yapılan yazılı açıklamada, GTO binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Destici, kentin Türkiye'nin önemli ihracat merkezlerinden biri olduğunu ve bundan gurur duyduklarını belirtti.

Şehrin sanayisinin bölgede lider durumda olduğunu aktaran Destici, şu ifadeleri kullandı:

"Gaziantep’in dinamizminden çok etkileniyorum. Bölgedeki bütün zorluklara ve gelişmelere rağmen Gaziantep’in ekonomik olarak ayakta durduğunu ve örnek il olduğunu görmek gerçekten gurur verici. Parti olarak ekonomiye katkı sağlayacak her türlü çalışmaya destek veriyoruz. Bölgeler arası kalkınmışlık farkını azaltacak çalışmaların bölgelerin gelişmesine ve kalkınmasına büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. İnşallah bununla ilgili en yakın zamanda çalışma başlar."

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Hıdıroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentin bu yıl ihracatta 5. sırada bulunduğunu kaydetti.

Sanayi ve hizmet sektörünün her geçen gün büyüdüğünü vurgulayan Hıdıroğlu, şu görüşlerini paylaştı:

"Kentteki tüm kurum ve kuruluşlarla el ele verip ortak bir akılla hareket ediyoruz. Ticaret odamız her zaman sorumluluk alarak her şeyde öncülük ediyor. Şehrin bize verdiği dinamikleri değerlendirerek bütün fırsatları değerlendirmek istiyoruz. Kentin ekonomisine her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz."

Görüşmenin ardından Hıdıroğlu, Desticiye'ye çeşitli hediyeler verdi.


Yorumlar