Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Takımına madalya

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Takımı sporcuları Antalya'da düzenlenen Türkiye Bedensel Atletizm Şampiyonası'ndan altın...

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Takımına madalya

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Takımı sporcuları Antalya'da düzenlenen Türkiye Bedensel Atletizm Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Takımı sporcularından Hamza Doğan gülle ve cirit atmada Türkiye şampiyonluğu kazanırken, Enes Şimşek ise cirit atmada üçüncülük kazandı.

Engelli atlet Hamide Kurt, yarıştığı 100 metrede rakiplerini geride bırakarak birinci olurken, 200 metrede Zübeyde Süpürgeci ile 400 metrede Zeynep Acep de rakiplerine fark atarak, birincilik kazandı. Muhammed Süpürgeci ise erkekler 100 metrede birinci, Atilla Demir de 100 metrede ikinci oldu.

Tekerlekli Sandalye Koşu Branşında Hamide Kurt ile Zübeyde Süpürgeci, 2016 Rio Paralimpik Oyunlarında Türkiye'yi temsil edecek. Engelli sporcular haziranda İtalya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda yarışacak.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Engelli sporcularımız kendilerine verdiğimiz emekleri en iyi şekilde değerlendirerek başarıdan başarıya koşuyor. Bağcılar ailesi olarak her zaman onlara destek vermeye devam edeceğiz. İnşallah Rio Paralimpik Oyunları ile Avrupa Şampiyonası'nda da ülkemizi ve Bağcılar'ı en iyi şekilde temsil edecekler." ifadelerini kullandı.

Yorumlar