Aydın'da baba ve oğlu öldürüldü

- Merkez Efeler ilçesinde yaşayan bir kişi, tartıştığı baba ve oğlunu tabancayla öldürdü - Cinayet şüphelisinin, jandarmaya teslim olmadan önce sosyal paylaşım sitesinde özçekim (sefie) yaptığı görüldü

Google Haberlere Abone ol
Aydın'da baba ve oğlu öldürüldü

AYDIN (AA) - Aydın'da bir kişi, "alacak verecek meselesi ile yüksek sesle müzik dinledikleri" iddiasıyla tartıştığı baba ile oğlunu silahla öldürdü.

Alınan bilgiye göre, merkez Efeler ilçesi Baltaköy Mahallesi'nde yaşayan baba Ali ve oğlu Ahmet İ, kiraya verdikleri restoranı işleten Kadir (45) ile oğlu Çağlar Çatıkkaş (22) ile "alacak verecek ve yüksek sesle müzik dinledikleri" iddiası yüzünden tartışmaya başladı. Ahmet İ, kavgaya dönüşen olayda baba ve oğluna tabancayla ateş etti.

Çeşitli yerlerinden yaralanan Kadir ve Çağlar Çatıkkaş olay yerinde yaşamını yitirdi. Baba ve oğlunun cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan şüpheli Ahmet İ. ise jandarmaya teslim oldu. Babası ise güvenlik güçlerince gözaltına alındı.

Bu arada cinayet zanlısının, jandarmaya teslim olmadan önce sosyal paylaşım sitesinde özçekim yaparak, "Hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun. İki pisliği temizledim, cezamı çekmeye gidiyorum" şeklinde not yazdığı görüldü.




Yorumlar