Aşkını balonlara yazdı

- Samsun'da bir ay önce tanıştığı kız arkadaşına aşkını 400 metre uzunluğundaki merdivenlere astığı balonlarla ilan eden Fatih Can, iskelede de evlenme teklifi yaptı

Google Haberlere Abone ol
Aşkını balonlara yazdı

SAMSUN (AA) - Samsun'da bir ay önce tanıştığı kız arkadaşı Asiye Koç'a aşkını 400 metre uzunluğundaki merdivenlere astığı balonlarla ilan eden Fatih Can, iskelede evlenme teklifi yaptı.

Atakum ilçesinde oturan Can (26), bir ay önce tanıştığı kız arkadaşı Koç'a (24) evlenme teklif etmek için arkadaşlarının yardımıyla sürpriz hazırladı. İlkadım Belediyesi'nin tamamen ahşaptan yaptığı 400 metre uzunluğundaki Kültür ve Medeniyet Yolu üzerine onlarca balon asan Can, balonların üzerine küçük notlar yazarak aşkını ilan etti.

Erkek arkadaşının merdivenlere astığı balonları tek tek toplayan ve notları okuyan Koç, merdiven sonundaki iskelede evlenme teklifi alınca büyük şaşkınlık yaşadı.

Teklife "Evet" cevabı veren Koç, "Böyle güzel bir evlilik teklifi yaptığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bugün evlenme teklifi alacağımı anladım ama bunları görünce her genç kız gibi elim ayağıma dolandı. Çok mutluyum. Balonlardaki notlar da başladığımız günden bugüne yaşadığımız duygular vardı. Çok hoşuma gitti ve ben de teklifi kabul ettim." diye konuştu.

Fatih Can ise kız arkadaşı ile bir ay önce tanıştığını anımsatarak "Bir anda birbirimize aşık olduk. Ben de böyle güzel bir plan yaptım. Hayatımın kadını da bunu beğendiyse çok memnun oldum." dedi.

Yorumlar