Ambarlı'da batan tekne

- Denize düşen 5 kişiden 2'sinin cenazesi memleketlerine gönderildi, kurtarılan Erkan Köse'nin tedavisi sürüyor - Kayıp 2 kişinin arama çalışması devam ediyor

Google Haberlere Abone ol
Ambarlı'da batan tekne
İSTANBUL (AA) - Ambarlı Limanı açıklarında dün akşam saatlerinde bir teknenin batması sonucu hayatını kaybedenlerin cenazeleri memleketlerine gönderilirken, kayıp olan iki kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
Alınan bilgiye göre, Beylikdüzü açıklarında 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralı olarak kurtarıldığı deniz kazasında kaybolan Koray Gökdeniz (32) ile Haydar Kahraman'ın (52) arama çalışmaları devam ediyor. Yaralı kurtarılan Erkan Köse'nin (32) sağlık durumunun iyi olduğu, tedavisinin sürdüğü bildirildi. Öte yandan denizde kaybolan Kahraman'ın İskoçya'da yaşadığı, bayram tatilini geçirmek için İstanbul'a geldiği ve dün denizden cesedi çıkarılan İmdat Gökdeniz (32) ile akraba oldukları öğrenildi. Kahraman'ın 4 çocuğu, İmdat Gökdeniz'in ise bir kız çocuğu olduğu belirtildi.

İmdat Gökdeniz ile Cemal Erdem'in cenazeleri bugün Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından alınarak, defnedilmek üzere memleketleri Samsun'a gönderildi.

Yorumlar