Adana'daki uyuşturucu operasyonları

- Saman ve tuğla yüklü iki kamyon ile bir otomobilde 843 kilogram esrar ele geçirilmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi

Google Haberlere Abone ol
Adana'daki uyuşturucu operasyonları

ADANA (AA) - Adana'da üç ayrı operasyonda 843 kilogram esrar ele geçirilmesiyle ilgili soruşturma kapsamında yakalanan 6 şüpheli adliyeye gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Uyuşuturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, önceki gün gerçekleştirilen operasyonlarda saman ve tuğla yüklü iki kamyon ile bir otomobilde 843 kilogram esrar ele geçirilmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı.

Gözaltındaki şüpheliler M.G, S.S, U.D, T.U, F.A. ve M.B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Şüpheliler, savcılık sorgusunun ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

- Dedektör köpekler uyuşturucuyu buldu

Operasyona ilişkin polis kamerasına yansıyan görüntülerde, narkotik dedektör köpekleri ekiplerce şüphe üzerine durdurulan saman ve tuğla yüklü kamyonlarda arama yapıyor. Köpeklerin tepki vermesi üzerine ekiplerin yaptığı aramada saman çuvallarının ve tuğlaların altına poşet ve çantalar halinde gizlenmiş esrar bulunuyor.

- Olay

Polis ekipleri, Sarıçam ilçesi D-400 karayolunda şüphe üzerine saman yüklü bir kamyonu durdurmuş, yapılan aramada 390 kilogram esrar ele geçirilmiş, araçtaki M.G. ve S.S. gözaltına alınmıştı.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun İncirlik Mahallesi yakınlarında durdurularak arama yapılan tuğla yüklü kamyonda da 378 kilogram esrar elde edilmiş, şüpheliler U.D, T.U. yakalanmıştı.
Öte yandan merkez Yüreğir ilçesi Yenidoğan Mahallesi yakınında durdurularak arama yapılan bir otomobilde 75 kilogram esrar bulunmuş, araçtaki F.A. ve M.B. gözaltına alınmıştı.

Yorumlar