Hasan Özkan: “Üretimimize kaldığımız yerden devam ediyoruz”

Elita Gıda CEO’su Hasan Özkan, Adana’da şirket bünyesinde bulunan yağlı tohum kurutma tesisinde çıkan yangının söndürülmesinin ardından üretime kaldıkları yerden devam ettiklerini bildirdi.Özkan, yaptığı açıklamada, bugün sabaha...

Google Haberlere Abone ol
Hasan Özkan: “Üretimimize kaldığımız yerden devam ediyoruz”

Elita Gıda CEO’su Hasan Özkan, Adana’da şirket bünyesinde bulunan yağlı tohum kurutma tesisinde çıkan yangının söndürülmesinin ardından üretime kaldıkları yerden devam ettiklerini bildirdi.

Özkan, yaptığı açıklamada, bugün sabaha karşı Elita Gıda A.Ş. bünyesinde bulunan yağlı tohum kurutma tesisinde kurutulmakta olan ayçekirdeği tohumunda bir sonucu yangın çıktığını hatırlatarak, "Tohumların 24 saat açık kameralarla izlenmesinden dolayı yangın söndürme hattı devreye girmiştir ve Adana itfaiyesine haber verilerek söndürme ve yangın soğutma çalışmaları için destek istendi. Yangın kapalı bir ünitede olduğu için fabrikadaki diğer bölümlere sirayet etmedi. Alınan güvenlik önlemleri neticesinde hiçbir can kaybı veya yaralanma olmadı. Üretimimize kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar