Zipcar'ın yeni hizmet noktası Yıldız Teknopark

İSTANBUL (AA) - Saatlik araç kiralama markası Zipcar, yeni hizmet lokasyonunu Yıldız Teknopark'ta açtı. Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Otokoç Otomotiv...

Google Haberlere Abone ol
Zipcar'ın yeni hizmet noktası Yıldız Teknopark

İSTANBUL (AA) - Saatlik araç kiralama markası Zipcar, yeni hizmet lokasyonunu Yıldız Teknopark'ta açtı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Otokoç Otomotiv iş birliğiyle geçen yıl Türkiye'de hizmete başlayan Zipcar'ın, yeni hizmet lokasyonunu Yıldız Teknopark'ta açtığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Otokoç Otomotiv Araç Kiralamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, "geleceğin işi" olarak adlandırdıkları saatlik araç paylaşım sistemi Zipcar'ın, modern şehir hayatını geliştiren, topluluk bilincini ve ortak yaşam kültürünü pekiştiren bir model sunması açısından önem taşıdığını ifade etti.

Ekici, ekonomik, esnek ve şehirli bir ulaşım çözümü sunmanın yanı sıra son derece modern, teknolojik ve çevreci bir deneyim yaşama fırsatı da veren Zipcar'ın, bu anlamda günümüz üniversite gençliğinin yaşam felsefesine uygun ulaşım çözümü sunduğunu, Zipcar'ı üniversite gençliği ile buluşturmak üzere iş birliklerine devam edeceklerini bildirdi.

Yorumlar