Yunan'lı Bakanın Yaptığı El Hareketinin Videosu Ortaya Çıktı

Yunanistan Maliye Bakanı Yanis Varufakis el hareketi yaptığı fotoğrafa montaj demişti. Olay anına ait video kayıtları bakanı yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Yunan'lı Bakanın Yaptığı El Hareketinin Videosu Ortaya Çıktı

Dünya, Yunan Maliye Bakanı'nın el hareketi yaparken çekilen videosunu konuşuyor. Yanis Varufakis'in 2013 yılında Almanya'da yaptığı konuşması esnasında orta parmağı ile devinim yapmıştı.

İNKAR ETTİ

evvel hadise anına ilişkin fotoğraflar çıktı. Bakan bunları fotomontaj şekilde niteledi. Hareket yaptığını kabul etmedi. The Guardian videoyu çeken gazeteci ile konuşmuş gazeteci Martin Beros fotoğrafın montaj bulunduğu iddialarını reddetmişti. Ortaya çıkan video görüntüsü de bakanı yalanladı.

BU SEFER HAREKET DEĞİL JESTTİ DEDİ

Varufakis ise bugün şahsi blog sayfasından orta parmak kaldırmasıyla ilgili bir izahat yaptı ve üstü kapalı şekilde orta parmak kaldırdığını kabul etti. Varufakis yazılı izahatsında şunları anlatım etti: Videoyu izleyen herhangi bir insan söz konusu hareketin bir jestten fazlası olduğunu anlayabilir. Şamata ile karışık bir davranıştı. 2008'den sonra Avrupa'yı düz olarak tutum edemeyenleri ve devletleri karşı karşıya getirenleri kast ettim.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar