Yılbaşında 327 milyon dakika konuşturdu

Vodafone Türkiye aboneleri, yılbaşında 327 milyon dakika konuşup 333 milyon SMS gönderdi; 213 terabayt mobil internet kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Yılbaşında 327 milyon dakika konuşturdu

Vodafone Türkiye aboneleri, yılbaşında 327 milyon dakika konuşup 333 milyon SMS gönderdi; 213 terabayt mobil internet kullandı.



31 Aralık 2013 ve 1 Ocak 2014 arasında en çok konuşan iller İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa; en çok SMS gönderen iller İstanbul, Ankara ve Samsun; en çok data kullanan iller de İstanbul, Ankara ve İzmir oldu. En çok aranan ülkeler Almanya, İngiltere, Kıbrıs, Fransa ve Hollanda; en çok SMS gönderilen ülkeler ise Almanya, Kıbrıs, Rusya Federasyonu, İngiltere ve Azerbaycan olarak sıralandı.



Vodafone aboneleri, dakika, SMS ve internetlerini yurt dışında kullanmalarına imkan veren Her Şey Dâhil Vodafone Pasaport hizmetinden 1 Ocak günü ücretsiz faydalandı.



Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, yeni yıl mesajında şunları belirtti:

“2013’ü geride bırakarak yeni yılı umutla karşıladık. Abonelerimiz 2014’e girerken toplam 327 milyon dakika konuştu, sevdiklerinin yeni yıllarını toplam 333 milyon SMS göndererek kutladılar. Biz de bu yeni dönemde odağımıza yatırımlarımızı yerleştirerek Türkiye’yi mobil iletişim ve dijtalleşmede dünya ligine çıkarmak için kollarımızı sıvadık. Sürekli yatırımlardan beslenen güçlü şebekemizle her zaman olduğu gibi 2014’e girerken de kesintisiz iletişim sunduk. Abonelerimiz yılbaşında hiçbir sorunla karşılaşmadan sevdikleriyle iletişim kurabildi. Vodafone olarak abonelerimize duyduğumuz sevgi, saygı ve muhabbeti, yılbaşına özel Her Şey Dâhil Vodafone Pasaport fırsatımızla göstermeyi diledik. Yeni yılı yurt dışında karşılayan Vodafonelular 21 Vodafone ülkesinde, KKTC ve ABD’de 9,90 TL’lik ek paket ücreti ödemeden Türkiye’de bulunan yakınlarıyla konuştu, mesajlaştı ve özgürce mobil internet kullandı. Vodafone Türkiye olarak 2014’te de daha iyi bir gelecek yolunda iletişim teknolojileriyle herkese ilham vermeyi sürdüreceğiz.”

CİHAN

Yorumlar