Yeni uçağını çocukların çizdiği tatille boyayacak

Havayolu şirketi Pegasus, bu yıl 4. defa 'Dünyanın En Güzel Hediyesi' resim yarışmasını düzenliyor. 8 Eylül 2014 tarihine kadar devam eden yarışmada finale kalan eser, Pegasus'un Boeing 737-800 uçağını kaplayacak ve resmi çizen kız çocuğunun...

Google Haberlere Abone ol
Yeni uçağını çocukların çizdiği tatille boyayacak

Havayolu şirketi Pegasus, bu yıl 4. defa 'Dünyanın En Güzel Hediyesi' resim yarışmasını düzenliyor. 8 Eylül 2014 tarihine kadar devam eden yarışmada finale kalan eser, Pegasus'un Boeing 737-800 uçağını kaplayacak ve resmi çizen kız çocuğunun ismi de yeni uçağa verilecek.

Pegasus Hava Yolları, 'Dünyanın En Güzel Hediyesi' kampanyasına yeni bir içerik ekleyerek 2015 yılının Mart ayında filosuna katacağı Boeing 737-800 uçağını bir kız çocuğunun çizdiği 'hayalindeki tatil' resmi ile kaplayacak ve resmi çizen kız çocuğunun ismini de yeni uçağa verecek. Ebeveynler, 3-10 yaş arası kız çocuklarının çizdiği resmi kampanyanın web sitesi www.dunyaninenguzelhediyesi.com'a yükleyerek yarışmaya başvuruda bulunabiliyor.

Juri üyeleri, geçmiş yıllarda isimleri Pegasus'un yeni uçaklarına verilen aile bireylerinden ve 'Dünyanın En Güzel Hediyesi' kampayası talihlisi olarak isimleri uçaklara verilen kız çocuklarından oluşuyor. 8 Eylül'de sonlanan yarışmaya, Pedagog Sinem Kademoğlu da eşlik edecek.

Kampanya kapsamında yaşı küçük olan yada yarışmaya resim yapmadan katılmak isteyen 0-10 yaş arası kız çocukları için de önceki yıllarda olduğu gibi çekiliş düzenlenecek. Pegasus'un Ocak 2015'te filosuna katılacak yeni uçağına kız çocuklarının isimlerini vermek isteyen bireyler, 30 Eylül 2014'e kadar www.ucagaisimver.com adresine üzerinden form doldurarak çekilişe katılabiliyor. CİHAN

Yorumlar