Yeni Fiat 124 Spider 2017'de Türkiye'de

İSTANBUL (AA) - Yeni Fiat 124 Spider, yılbaşından itibaren Türkiye'de satışa sunulacak. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Fiat 124 Spider’ın klasik tasarım...

Google Haberlere Abone ol
Yeni Fiat 124 Spider 2017'de Türkiye'de

İSTANBUL (AA) - Yeni Fiat 124 Spider, yılbaşından itibaren Türkiye'de satışa sunulacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Fiat 124 Spider’ın klasik tasarım ve performansı yarım asır sonra yeniden canlandı. Fiat’ın 21'inci yüzyıl için geliştirdiği ve ilk nesil modelden izler taşıyan yeni jenerasyon "roadster" modeli Paris Otomobil Fuarı’nda sergilendi. İtalya-Torino’daki Fiat Tasarım Merkezi’nde tasarlanan yeni Fiat 124 Spider, Paris Otomobil Fuarı’nda ilgi odağı oldu.

2017'nin başından itibaren Türkiye’de de satışa sunulacak olan yeni Fiat 124 Spider, sürüş keyfi, teknoloji ve güvenliğini, ikonik İtalyan "roadster" tasarımıyla bir araya getiriyor. Hem manuel hem de otomatik şanzıman seçeneğiyle tercih edilebilecek olan Fiat 124 Spider’ın güçlü kaputu altında ise 1.4 litre MultiAir teknolojili 140 HP’lik benzinli motor görev yapacak.

Paris Otomobil Fuarı’nda Fiat standı, efsane modelin 50’nci yılına özel limitli sayıdaki Fiat 124 America’nın yanı sıra siyah iç döşemesi ile "kutup beyazı" rengindeki Fiat 124’ün "Luxury" versiyonuna da ev sahipliği yaptı.


Yorumlar