'Yakın gelecekte kimlerin müsvedde kimlerin asıl olduğunu herkes görecek'

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral, üyelerinin gerek yurt içi engeller, gerekse küresel kriz yüzünden maruz kaldıkları olumsuzluklara rağmen üretim yapmaya, istihdam oluşturmaya devam ettiğini belirterek, "Tüm.

Google Haberlere Abone ol
'Yakın gelecekte kimlerin müsvedde kimlerin asıl olduğunu herkes görecek'

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral, üyelerinin gerek yurt içi engeller, gerekse küresel kriz yüzünden maruz kaldıkları olumsuzluklara rağmen üretim yapmaya, istihdam oluşturmaya devam ettiğini belirterek, "Tüm bunlar size zor gelmiyor ama oylarınızla yönetime gelenlerin sizleri haşhaşilikle, ur, virüs, kandan beslenen vampirler olmakla suçlamaları çok ağırınıza gidiyor biliyorum. Ama sokakta, otobüste, kahvede, medyada duyup gördüklerimize göre şuna da inanıyorum ki yakın gelecekte kimlerin inlerde yaşadığını, kimlerin saklanacak in arayacağını, kimlerin müsvedde kimlerin asıl olduğunu herkes görecek." dedi.

Türkiye'nin en yaygın iş dünyası sivil toplum kuruluşu TUSKON, 5'inci Olağan Seçimli Genel Kurul'unu gerçekleştirdi. 1000 delegenin katıldığı Genel Kurul'a, Afrika Birliği Komisyonu Başkan Yardımcısı Dr. Erasmus Mwencha da onur konuğu olarak katıldı. Tek listenin oylamaya sunulduğu Genel Kurul'da Rızanur Meral 5'inci kez TUSKON başkanı seçildi. Meral, genel kurula hitaben yaptığı konuşmada, güncel tartışmalara da değindi. İş dünyasının önündeki engellere dikkat çeken Meral, üyelerinin bir yandan yurtiçindeki engelleri aşarak yatırım ve üretim yaptığını, bir yandan da ürettiklerini küresel rakipler ile mücadele ederek başkalarının mevcudiyetini bile bilmedikleri ülkelere sattıklarını vurguladı. "Bunları yaparak ülkemizi en ağır küresel krizlerden Allah’ın izni ile hasarsız geçiriyorsunuz. Ülkemizin büyümesine insanların iş ve aş sahibi olmalarına vesile oluyorsunuz." diyen TUSKON Başkanı, şöyle devam etti:

"Tüm bunlar size zor gelmiyor ama oylarınızla yönetime gelenlerin sizleri haşhaşilikle, ur , virüs , kandan beslenen vampirler olmakla suçlamaları çok ağırınıza gidiyor biliyorum. Ama sokakta, otobüste, kahvede, medyada duyup gördüklerimize göre şuna da inanıyorum ki yakın gelecekte kimlerin inlerde yaşadığını, kimlerin saklanacak in arayacağını, kimlerin müsvedde kimlerin asıl olduğunu herkes görecek. Bu arada sizlerin sosyal sorumluluk bilinci yüksek vatandaşlar olarak daha çok çalışmaya, meşru yoldan daha fazla kazanmaya ve kazandıklarınızı ülkemize ve insanlığa hizmet yolunda harcamaya devam edeceğinize inanıyorum."
CİHAN

Yorumlar