Uzun uçuşlarda business sınıfa özel uyku seti

Türk Hava Yolları ile Zorlu Holding firmalarından TAÇ, işbirliği yaparak uzun menzil business sınıfında seyahat eden yolcularına özel uyku seti hazırladı. ‘Sky Illusion’ adlı koleksiyon THY Genel Müdürlük binasında tanıtıldı.Tanıtıma,...

Google Haberlere Abone ol
Uzun uçuşlarda business sınıfa özel uyku seti

Türk Hava Yolları ile Zorlu Holding firmalarından TAÇ, işbirliği yaparak uzun menzil business sınıfında seyahat eden yolcularına özel uyku seti hazırladı. ‘Sky Illusion’ adlı koleksiyon THY Genel Müdürlük binasında tanıtıldı.

Tanıtıma, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu ile THY Genel Müdürü Temel Kotil de katıldı. Kotil burada yaptığı konuşmada, söz konusu uyku setlerini uzun uçuşlarda business sınıfında yaklaşık yarım milyon kişinin kullanacağını ifade ederek, yolcularına 5 yıldızlı otel değil, 5 yıldızlı ev konforu yaşatmak istediklerini söyledi.

AVRUPA’DA FAZLA BÜYÜME YOK

THY’nin büyüme rakamlarına da değinen Kotil, şunları söyledi:

“İşlerimiz Allah’a şükür çok iyi gidiyor. Bu yılki yolcu sayısı hedefimiz 60 milyon, bugüne kadar 4 ayı yayınladık, 5’inciyi yakında yayınlayacağız. Trafik rakamlarını görmüşsünüzdür, o rakamlara paralel gidiyoruz. Yolcu sayısındaki artış yüzde 21, iç hatlarda biraz fazla, dış hatlarda az oluyor. O büyüme devam ediyor. Yaklaşık 60 milyon çok önemli bir rakam. Takip ediyorsanız Avrupa’da birkaç havayolunda böyle yüksek rakam var. Büyümede de Avrupa grubunu THY şuanda katkısıyla büyütüyor. Genelde Avrupa’da fazla büyüme yok. Bu yıl itibariyle THY uçtuğu nokta, frekans, yolcu sayısı itibariyle dünya sıralamasında 13’teyiz şuanda. Henüz 10’a giremedik ama bu yıl sonu olmasa da gelecek sene ilk 10’a giriyoruz.”

ZORLU: 10 BİN METREDE TAÇLANDIRACAĞIZ

Ahmet Zorlu ise Zorlu Grubu olarak tekstilde epey yol aldıklarını dile getirdi. Zorlu, “Daha 10 sene önce tekstil yapılmaz denildiği vakit ben, ‘Daha tekstile biz yeni başladık’ dedim. Bundan 25-30 sene önce karşıdan imrenerek baktığımız kumaşları biz şimdi biz o üreticilere mal satıyoruz. Onlardan daha kaliteli mal yapıyoruz. Dünyanın 50 ülkesine tekstil ürünü satıyoruz. Bugün THY de bunu 10 bin metrede taçlandırdık. THY ile 206 noktaya bizim Türk işçisinin, mühendisinin, iş adamının ürettiklerini sergilemek ve insanların 500 bin kişinin bunlarla yatıp kalkması önemli bir olaydır. Bununla gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar