UTİB’de İbrahim Burkay yeniden başkan seçildi

Türk tekstilin önemli temsilcilerini bünyesinde barındıran Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği'nde (UTİB) Başkan İbrahim Burkay, güven tazeledi.

Google Haberlere Abone ol
UTİB’de İbrahim Burkay yeniden başkan seçildi

Türk tekstilin önemli temsilcilerini bünyesinde barındıran Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği'nde (UTİB) Başkan İbrahim Burkay, güven tazeledi. Burkay, tek listeyle gidilen seçim sonucunda 4 yıllığına yeniden aynı göreve seçildi.

Üyelerden gelen isteğe duyarsız kalmadığını dile getiren Burkay, ''Yaklaşık 8 yıldır büyük bir coşku ve gururla sürdürdüğüm UTİB Başkanlığı görevini aynı heyecanla sürdüreceğim.'' diye konuştu.

Özellikle ihracata dayalı kalkınma noktasında ortaya koyduğu örnek projelerle, farklı sektörlere de ilham kaynağı olan İbrahim Burkay, ''Ar –Ge Proje Pazarı, Bursa Tekstil Konfeksiyon Merkezi, uluslararası fuarlara milli katılım organizasyonları ve tasarım yarışmaları gibi sektörün ufkunu açan ve aynı zamanda üretim ve ihracata da katkı sağlayan çalışmalarımız oldu. Yeni dönemde de Birliğimiz ve ülke ihracatımıza katkı sunmak için gerekli çalışmaları yapacağız.'' dedi.


CİHAN

Yorumlar